Antena Meniu Search
x

Angajări în străinătate 2018: peste 900 de locuri de muncă pentru români în Spania, Portugalia, Germania şi alte ţări europene

Angajări în străinătate pentru români în 2018: peste 900 de locuri de muncă sunt disponibile în Spaţiul Economic European prin reţeaua EURES România.

ANOFM anunţă că se fac angajări în străinătate în 2018: peste 900 de locuri de muncă disponibile pentru români

Angajări în străinătate pentru români în 2018: peste 900 de locuri de muncă sunt disponibile în Spaţiul Economic European prin reţeaua EURES România, anunţă ANOFM. Cele mai multe joburi pentru români sunt oferite de Portugalia, Spania şi Malta.

Locuri de muncă sunt însă disponibile în 2018 şi în Marea Britanie, Germania, Finlanda, Cehia, Belgia,  Luxemburg, Lituania şi Norvegia.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) anunţă că, în total, angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 903 locuri de muncă vacante în străinătate..

Angajări în Portugalia, Spania şi Malta pentru români în 2018

Pe acelaşi subiect

Conform comunicatului ANOFM, cele mai multe joburi vacante sunt în Portugalia: sunt 330 de locuri de muncă pentru culegători de zmeură.

În Spania, sunt vacante 164 de locuri de muncă, din care 150 în agricultură, 10 pentru sudori, 3 pentru tehnicieni şi un loc de muncă pentru montator structuri (panouri) metalice.

În Malta, sunt disponibile 155 de locuri de muncă, dintre care 150 pentru şoferi de autobuz şi 5 pentru specialist vânzări televizate.

Angajări pentru români în Germania, Marea Britanie şi Cehia în 2018

În Germania sunt vacante 87 de locuri de muncă - 28 pentru şofer de camion, 25 salvamar, 10 programator PLC, 4 bucătar, 3 personal servire clienţi, 3 şofer de autobuz, 2 ospătar, 2 personal întâmpinare oaspeţi, 1 commis chef, 1 contabil, 1 electrician în construcţii, 1 inginer construcţii civile, 1 macaragiu, 1 manager front office, 1 menajeră, 1 tehnician service, 1 tehnician sisteme de încălzire, 1 zidar.

În Marea Britanie sunt vacante 55 de locuri de muncă - 50 măcelari, tranşatori, fasonatori, împachetatori carne, 5 asistent medical.

În Cehia sunt 30 de locuri de muncă - 15 forjor, 15 operator CNC. În Slovenia sunt vacante 30 de locuri de muncă pentru muncitor asamblare producţie componente auto.

Angajări în Belgia şi Finlanda pentru români în 2018

În Belgia sunt disponibile 28 de locuri de muncă - 4 operator CNC, 3 şofer camion C, 2 electrician iluminat stradal, 2 macaragiu, 2 tehnician reţele de telecomunicaţii, 1 electrician rezidenţial, 1 inginer dezvoltare, 1 inginer de calitate industrial, 1 inginer producţie, 1 inginer materiale, 1 inginer aplicaţie, 1 instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze, 1 mecanic autoturisme, 1 proiectant mecanic, 1 operator/ambalator în industria alimentară, 1 operator turnare metale, 1 programator CNC, 1 tehnician de întreţinere şi instalare, 1 tehnician hvac, 1 tehnician testare.

În Finlanda sunt disponibile 11 locuri de muncă - 10 măcelar - tranşator carne de pui, 1 ospătar,

Angajări pentru români în Luxemburg, Lituania şi Norvegia, în 2018

În Luxemburg sunt 10 locuri de muncă pentru senior tehnician Chrome, în Norvegia sunt două locuri de muncă pentru frizeri, iar în Lituania este vacant un loc de muncă pentru manager vânzări.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru

ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Angajări în străinătate 2018: peste 900 de locuri de muncă pentru români în Spania, Portugalia, Germania şi alte ţări europene