Antena Meniu Search
x

Tânăr din Teleorman strânge bani să-şi ia un BMW arătos din Anglia, rămâne fără el în vamă, la Nădlac (Video)

Un tânăr din Teleorman, în vârstă de 22 de ani, a fost oprit la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I-Nagylak, judeţul Arad, de poliţiştii de frontieră, pentru controlul de rutină.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.03.2019, 18:26

Vezi și

Un tânăr din Teleorman, în vârstă de 22 de ani, a fost oprit la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I-Nagylak, judeţul Arad, de poliţiştii de frontieră, pentru controlul de rutină.

Băiatul abia îşi cumpărase autoturismul BMW din Anglia, cu doar 3.000 de lire, prezentând la control un certificat de înmatriculare şi cartea tehnică a acestuia, însă pe monitorul poliţiştilor de frontieră a apărut o alertă.

BMW-ul abia cumpărat de tânăr, căutat pentru confiscare de britanici 

Poliţiştii de frontieră precizează că s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetăţeanul român D.V, în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul pe raza județului Teleorman.

Pe acelaşi subiect

Tânărul conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Marea Britanie, pentru care a prezentat un certificat de înmatriculare şi cartea tehnică a acestuia.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că maşina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă fiind introdusă de autorităţile din Marea Britanie în urma cu doar o zi.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a consultat un site de vânzări auto, unde a găsit un anunţ cu privire la autoturismul în cauză, ulterior s-a întâlnit cu beneficiarul anunţului de la care a cumpărat maşina, în schimbul sumei de 3.000 de lire sterline.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 3.600 euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tânăr din Teleorman strânge bani să-şi ia un BMW arătos din Anglia, rămâne fără el în vamă, la Nădlac (Video)