Antena Meniu Search
x

Bărbat vine cu un bolid de 100.000 de euro din Germania, doar ca să rămână fără el în vamă, la Calafat

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, la volanul unui bolid Mercedes-Benz E63 AMG, model 2018, a încercat să treacă cu maşina prin Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 04.03.2019, 15:44

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, la volanul unui bolid Mercedes-Benz E63 AMG, model 2018, a încercat să treacă cu maşina prin Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la autovehiculul în cauză, în urma cărora au constatat că bolidul în valoare de 500.000 de lei, (105.000 de euro) figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania, cu doar câteva ore înainte.

Mercedes-Benz E63 AMG, model 2018, în valoare de 100.000 de euro, confiscat în Vama Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - judeţul Dolj au descoperit un cetăţean bulgar care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism marca Mercedes-Benz, în valoare de 500.000 lei, ce figura ca fiind căutat de autorităţile germane. 

Pe acelaşi subiect

Astfel, în data de 04.03.2019, în jurul orei 01.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar M.M., în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes-Benz, model E63 AMG, fabricat în anul 2018.

Alerta fusese emisă de autorităţile germane cu doar câteva ore înainte de controlul vamal

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la autovehiculul în cauză, în urma cărora au constatat că acesta figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Germania, cu câteva ore înainte.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a închiriat autoturismul de la o societate comercială de profil şi nu cunoştea faptul ca acesta se află în atenţia autorităţilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul de lux, în valoare de 500.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbat vine cu un bolid de 100.000 de euro din Germania, doar ca să rămână fără el în vamă, la Calafat