Antena Meniu Search
x

Sentintele in Dosarul Transferurilor, asteptate la instanta suprema

Proces cu microbisti la usa. S-a intamplat la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde au promis judecatorii, ar fi ultimul termen in Dosarul Transferurilor.

Vezi și

Microbistii au venit sa-i transmita lui George Copos ca nu face decat sa ucida spiritul fotbalului romanesc si face bani de pe urma Rapidului. Au pregatit si o lumanare pentru finantatorul echipei lor favorite.

Cand a vazut aceste reactii, Copos a precizat ca, daca aceasta este rasplata pentru cea facut el pentru echipa, este gata sa renunte la actiuni si sa le dea pe mana suporterilor.

Rand pe rand, cei opt grei ai fotbalului romanesc implicati in acest caz au ajuns la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Printre ei, si patronul Rapidului, George Cocos.

La acest nou termen, urmeaza sa fie depuse o serie de documente. La termenul de joi al procesului, au fost audiati fostul director al clubului Otelul Galati, Mihai Stoica, fostul vicepresedinte al Clubului SC Dinamo Bucuresti, Gheorghe Netoiu, fostul actionar al Clubului Dinamo, Cristi Borcea ,si impresarii Victor si Ioan Becali. Fostul presedinte al Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, nu a mai dorit sa fie audiat.

La finalul audierilor, avocatii au cerut un termen pentru ca inculpatii in dosar sa aiba ocazia sa-si formuleze apararea in functie de declaratiile celorlalte parti in cauza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Sentintele in Dosarul Transferurilor, asteptate la instanta suprema