Antena Meniu Search
x

A fost cel mai aglomerat week-end pe Litoral

Primul sfârşit de săptămână din august a umplut litoralul până la refuz. De la Nord la Sud este aproape imposibil de găsit o cameră liberă.

Vezi și

 Primul sfârşit de săptămână din august a umplut litoralul până la refuz. De la Nord la Sud este aproape imposibil de găsit o cameră liberă la hotel sau în pensiuni, iar campingurile sunt arhipline.

Scurt şi la obiect. Pentru preţul potrivit, gazda de week-end îşi pune casa la dispoziţie. Şi ca acest domn sunt zeci de constănţeni. Aşteaptă oaspeţi la marginea drumului, imediat cum treci podul de la Feteşti.

Oferta e variată. Cu cât sunt mai multe dotări cu atât preţul e mai mare. Revenim la domnul Nicu, care se recomandă începător în domeniu. Astăzi şi-a deschis pentru prima dată poarta pentru turişti.

Ca un adevărat manager, domnul Nicu insistă pe punctele tari. Până acum însă, industria turismului l-a cam dezamăgit pe proaspătul investitor. Şi marii hotelieri spun că până în acest weekend turiştii s-au lăsat aşteptaţi din cauza verii ploiase. Meteorologii anunţă însă un august canicular şi o toamnă lungă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » A fost cel mai aglomerat week-end pe Litoral