Antena Meniu Search
x

A fost găsită Bianca, adolescenta de 14 ani din Luduș dată dispărută în urmă cu două săptămâni. Anunțul făcut de poliție

Polițiștii din Mureș au anunțat că Bianca Briana Mărginean, adolescenta de 14 ani din Luduș dată dispărută în urmă cu două săptămâni, a fost găsită.

Bianca Mărginean, minora disparuta din Ludus, a fost gasita de polițiști

Polițiștii din Mureș au anunțat că Bianca Briana Mărginean, adolescenta de 14 ani din Luduș dată dispărută în urmă cu două săptămâni, a fost găsită.

Bianca a fost găsită ieri, în județul Teleorman, în compania unei prietene.

"La data de 16 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din Mureş au depistat-o pe minora Mărginean Bianca Briana, plecată voluntar de la domiciliu, încă din data de 28 decembrie 2017.

Mărginean Bianca Briana a fost depistată pe raza municipiului Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, iar la momentul identificării, aceasta era însoţită de o prietenă, de 17 ani, din Luduş. Minorele nu prezintă urme vizibile de violenţă și declară că nu au fost victimele vreunei infracțiuni, acestea fiind încredințate părinților. Mulţumim tuturor celor care au oferit informaţii pentru găsirea celor două minore", informează polițiștii.

Bianca dispăruse de la domiciliu în data de 28 decembrie, iar Inspectoratul General al Poliției Române a făcut un apel către toți românii pentru a apela 112 în cazul în care au văzut-o ori dețin informații.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » A fost găsită Bianca, adolescenta de 14 ani din Luduș dată dispărută în urmă cu două săptămâni. Anunțul făcut de poliție