Antena Meniu Search
x

A fost prins criminalul femeii ucise în propriul dormitor, din judeţul Brăila

Pentru bani, o femeie de 67 de ani din judeţul Brăila a fost omorâtă cu sânge rece în propriul dormitor. Acum, la câteva zile de la faptă, anchetatorii au prins criminalul. Este chiar nepotul bătrânei.

Vezi și

 Pentru bani, o femeie de 67 de ani din judeţul Brăila a fost omorâtă cu sânge rece în propriul dormitor. Acum, la câteva zile de la faptă, anchetatorii au prins criminalul. Este chiar nepotul bătrânei. Tânărul de 24 de ani, care şi-a omorât victima cu 40 de lovituri de cuţit, este recidivist.

Tânărul este cunoscut drept un consumator de etnobotanice. Şi nu a fost pentru prima dată când a vânat banii unchilor. În urmă cu câţiva ani, individul mai furase 1.500 de lei de la bătrânii care tocmai vânduseră o vacă. Atunci, bătrâna l-a iertat. Sâmbătă noaptea, nepotul s-a întors însă după bani. Puţin după miezul nopţii, din camera alăturată, unchiul lui a auzit ţipetele de ajutor, dar s-a speriat şi nu a intervenit. Imediat după crimă, nepotul a fugit. Tânărul de 24 de ani a mai fost condamnat la închisoare. În 2013, peste hotare, el a primit un 1 de detenţie cu suspendare pentru furt de motorină. Acasă, în localitatea brăileană Zamfireşti, el s-ar fi ocupat tot cu fapte ilegale, cu braconajul piscicol. Individul riscă acum să stea până la 25 de ani în spatele gratiilor pentru crimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » A fost prins criminalul femeii ucise în propriul dormitor, din judeţul Brăila