Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A intrat cu masina intr-o turma de oi care pastea pe terenul lui

Deranjat de faptul ca o turma de oi paste prea aproape de vilele sale si ii strica prijelistea, proprietarul unui ansamblu rezidential din Cluj a rezolvat rapid problema. Omul s-a urcat in masina lui de teren si a intrat in plin in bietele animale.

de Redactia Observator

la 09.04.2013 , 15:00

A omorat cinci mioare si a ranit alte cateva. Stapanii oilor sunt disperati acum, pentru ca paguba se apropie de 10.000 de lei.

De mai mult timp, dezvoltatorul din Cluj ii tot ameninta pe ciobani. Barbatul sustine ca oile pasc prea aproape de ansamblul lui rezidential. Proprietarii turmei nu l-au luat insa in serios pana acum, pentru ca - spun ei - zona in care merg mioarele este una publica. Totusi, ieri, proprietarul vilelor a trecut de stadiul de amenintari.

“A venit cu jeepul pe aici pe sus si a amenintat-o pe fiica mea sa nu mai intre pe aici si ea i-a zis ca nu mai vine. Ca sa-i faca un rau a trecut abuziv peste oi, sa le omoare”, spune prorpietara unor oi.

Vezi și

Proprietarii turmei au facut plangere la politie. “Prejudiciul creat este estimat de proprietar la suma de 7.400 lei”, a declarat Anca Sidonia Bolba, purtator de cuvant IPJ Cluj.

Politistii fac acum cercetari, ca sa afle cu exactitate ce s-a intamplat, daca soferul a lovit intentionat oile, asa cum sustin proprietarii turmei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » A intrat cu masina intr-o turma de oi care pastea pe terenul lui