Antena Meniu Search
x

Tânăr din Focșani moare electrocutat pe un vagon în gară, pentru un selfie de 27.000 de volți

Un tânăr a murit şi altul a fost grav rănit, din cauza unui selfie! Asta după ce, ca să se asigure că fotografia va fi spectaculoasă, s-au urcat pe un vagon de marfă din Gara Focşani.

Vezi și

Un tânăr a murit şi altul a fost grav rănit, din cauza unui selfie! Asta după ce, ca să se asigure că fotografia va fi spectaculoasă, s-au urcat pe un vagon de marfă din Gara Focşani. N-au apucat să facă selfie-ul, pentru că s-a format un arc electric, de la rețeaua de înaltă tensiune şi amândoi au fost electrocutați. Unul dintre ei a reuşit să se arunce la pământ şi are mai multe arsuri. Celălalt a fost ucis pe loc. 

Cei doi tineri care se plimbau în apropierea gării din Focşani au avut o idee care s-a dovedit în cele din urmă fatală. Cu telefoanele mobile în mână, s-au urcat pe vagonul unui marfar staţionat în gară, ca să-şi facă selfie.

Numai că în loc de zecile de like-uri la care sperau pe reţelele de socializare, unul s-a ales cu moartea, iar altul doar cu arsuri pentru că a reuşit să se arunce la pâmânt. A fost nevoie de intervenția pompierilor care au întrerupt curentul electric de 27 de mii de volți şi au coborât de pe tren trupul neînsuflețit al tânărului electrocutat.

Băiatul care a murit avea 22 de ani, iar în această vară terminase studiile universitare la Londra și se pregătea de master. Prietenul lui, în vârstă de 24 de ani a fost dus la spital, cu arsuri pe un braţ, iar medicii spun că este în stare bună. Va avea însă nevoie de operaţii reparatorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Tânăr din Focșani moare electrocutat pe un vagon în gară, pentru un selfie de 27.000 de volți