Antena Meniu Search
x

A murit in drum spre biserica

O femeie din Timisoara n-a mai ajuns la slujba pentru ca masina ei s-a oprit intr-un stalp. A avut zile. Un barbat din Gura Humorului care se indreapta spre biserica n-a fost la fel norocos. Si-a gasit sfarsitul sub rotile unui taxi

Vezi și

Taximetristul spune ca nici nu a avut timp sa puna piciorul pe frana. “Nici macar nu l-am vazut, doar am auzit: buf”, a explicat omul.

Atat el, cat si clientul, care se afla in masina s-au speriat ingrozitor. Trupul barbatului a fost purtat pe capota mai bine de o suta de metri. Cand a coborat sa-i acorde primul ajutor, barbatul nu mai avea puls.

Mult mai norocoasa a fost o soferita de 32 de ani din Timisoara. Tanara a scapat cu viata dupa ce a pierdut controlul masinii si s-a izbit de un stalp de fier de pe marginea drumului.

Soferii, care au vazut intreaga scena , au oprit si s-au apropiat de masina, care era invaluita intr-un nor de praf. Doi dintre ei, erau medici si i-au oferit primul ajutor pana la sosirea ambulantei. Femeia a fost transportata la Spitalul Judetean din Timisoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » A murit in drum spre biserica