Antena Meniu Search
x

A omorât un miel, şi-a ucis fosta soacră şi a decapitat un câine

O femeie cu probleme psihice a semănat moarte, cu un sadism care i-a îngrozit până şi pe criminalişti. Şi-a torturat soacra până când aceasta s-a stins.

Vezi și

 O femeie cu probleme psihice a semănat moarte, cu un sadism care i-a îngrozit până şi pe criminalişti. Şi-a torturat soacra până când aceasta s-a stins. Înainte să o ucidă pe bătrână, a masacrat un miel şi l-a ars ca într-un ritual al groazei. Cu un ultim gest de cruzime, a decapitat câinele din curte.

Merge teleghidat, haotic, cu mâna dreaptă încremenită. Pătată de sânge. E nora criminală. În urma ei, legiştii ridică un cadavru. E soacra de 80 de ani, de care trebuia să aibă grijă. A trecut-o prin chinurile torturii. I-a amputat două degete de la mână. A lăsat-o apoi să moară.

Înainte să ia o viaţă de om, a sacrificat un miel. Ca într-un ritual al groazei. Ultima lovitură a fost o răzbunare. Câinele din curte a sărit s-o muşte. Animalul a sfârşit, sub o lovitură de topor.

Toată lumea ştia că femeia are probleme psihice. Nimeni nu se aştepta să se ajungă la masacru. Ucigaşa a urcat singură în maşina de poliţie. A fost trimisă direct spre un psihiatru. Anchetatorii trebuie să afle de ce a fost lăsată liberă să ucidă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » A omorât un miel, şi-a ucis fosta soacră şi a decapitat un câine