Antena Meniu Search
x

A vrut o schimbare de look, dar s-a ales cu un DEZASTRU! PĂŢANIA unei tinere într-un salon deţinut de unul dintre cei mai cunoscuţi hairstylişti din ţară (FOTO)

O tânără din Sibiu a povestit, pentru oradesibiu.ro, cum s-a ales cu părul distrus aproape în totalitate după ce a apelat la serviciile unui salon deţinut de unul dintre cei mai cunoscuţi hairstylişti din ţară, Lucian Coman.

O tânără din Sibiu a povestit, pentru oradesibiu.ro, cum s-a ales cu părul distrus aproape în totalitate după ce a apelat la serviciile unui salon deţinut de unul dintre cei mai cunoscuţi  hairstylişti din ţară, Lucian Coman.

Zilele trecute, Ştefana Drăgoi a trecut pragul Salonului Next Hair Studio, patronat de stilistul Lucian Coman, care în 2011 a fost declarat hairstylistul anului în România. A mers acolo după ce cineva i-a făcut o recomandare și cum a vrut să fie sigură că are parte de ceea ce își dorește, aceasta și-a făcut o programare.

Citeşte şi Caz ŞOCANT în Italia! O româncă ŞI-A VÂNDUT nou-născutul unei italience, care a SIMULAT sarcina timp de nouă luni. Fetiţa a fost însă respinsă, pentru că era mulatră (FOTO)

”Este prima dată când am mers la acest salon, datorită reclamei foarte bune. Toată lumea zicea ca sunt cei mai buni”, și-a început Ștefana povestea.

Pe acelaşi subiect

Ceea ce a urmat însă pare desprins dintr-un scenariu de filme de groază. Tânăra le-a arătat cum ar vrea să fie tunsă și coafată, iar cei de la salon i-au promis că așa o să și iasă. Totul a fost însă un fiasco de nedescris.

În stânga este o poză cum arăta părul înainte de tunsoare. În dreapta este o poză cum ar fi trebuit să iasă

"M-a pus naiba să mă duc la acest salon și m-am ales cu un dezastru. Respectabilul domn Lucian Coman, împreună cu echipa lui de profesioniști, s-au ocupat și au avut grijă ca părul meu să arate în acest hal. Până în momentul în care am ajuns în fața oglinzii pentru fi uscat și „coafat” părul, domnii menționați, susțineau în continuare că părul o sa iasă un gri mai închis și că este puțin deteriorat la vârfuri. În realitate se poate vedea ce a ieșit”, mai explică aceasta.

Neavând curaj să ceară socoteală pentru ceea ce s-a întâmplat, fata a plătit pentru serviciile primite suma de aproape 600 de lei.

"Bulversată și îngrozită de rezultatul final, în prostia mea am plătit serviciile în valoare de 585 lei. Credeți că i-a păsat cuiva că eu începusem să plâng în salon?… Înainte de plecare l-am întrebat pe domnul Lucian Coman dacă are vreun resentiment pentru ceea ce s-a întâmplat. Răspunsul a fost unul sec :”NU”!", a mai spus aceasta.

Stilistul Lucian Coman (FOTO: www.nexthairstudio.ro)

Până la urmă, Ștefana și-a recuperat banii cu ajutorul prietenului ei, scrie oradesibiu.ro.

A depus plângere la OPC

Ștefana a mers, joi, și a depus o plângere la Oficiul pentru Protecția Consumatorului. Mai grav este și faptul că cei din salon consumau băuturi alcoolice în timp ce o ”coafau” pe tânăra care acum are nevoie de tratament la păr. ”Este ireparabil momentan… Părul a fost ars prin decolorare. Mai mult de jumătate e distrus… (…) Vreau să mai spun că băieții care se ocupau de părul meu consumau alcool în timp ce mă vopseau și decolorau. (..) Astăzi, am depus plângere la OPC. Nu vreau să mai pățească nimeni ce am pățit eu”, a mai spus Ștefana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » A vrut o schimbare de look, dar s-a ales cu un DEZASTRU! PĂŢANIA unei tinere într-un salon deţinut de unul dintre cei mai cunoscuţi hairstylişti din ţară (FOTO)