Antena Meniu Search
x

A vrut sa arunce blocul in aer din cauza datoriilor

Clipe tensionate pentru locatarii unui bloc din Targu-Jiu. Unul dintre locatari a inceput sa ameninte ca-si arunca in aer aparamentul, din cauza ca nu-si mai poate achita datoriile. Primul avertisment l-a facut chiar la 112, dupa care s-a incuiat in casa cu gazele deschise la aragaz.

Vezi și

Vecinii barbatului au fost evacuati de pompieri, care au incercat apoi sa-l convinga pe om sa renunte la gestul extrem. Cu gazele pornite, a fost la un pas sa produca o explozie care urma sa-l scape de resposabilitati si datorii.

La un loc cu nelinistea, omul de 55 de ani acuza atat dureri cat si o stare patologica. Intre timp, s-a intors de la munca sotia lui care a invocat alte motive.

Femeia a respirat usurata cand si-a gasit locuinta intreaga. La fel si vecinii evacuati de pompieri. Intre timp, angajatii firmei care distribuie gazele au indepartat orice pericol.

Barbatul a fost dus la sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean din Targoviste, insa nu a scapat fara o datorie in plus. Politistii l-au amendat cu 500 de lei pentru tulburarea linistii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » A vrut sa arunce blocul in aer din cauza datoriilor