Antena Meniu Search
x

A vrut să facă o poză pe un vagon, dar a avut parte de un sfârşit groaznic

Pentru poza perfectă un tânăr însetat de adrenalină şi-a dat viaţa azi noapte, la câteva sute de metri de gara Băneasa, din Capitală. Băiatul de 17 ani s-a urcat pe un vagon de marfă şi le-a cerut celor doi prieteni care-l însoţeau să-i facă o poză

Vezi și

 Trei pompieri s-au urcat pe vagonul de marfă pe care zace trupul adolescentului. Ei sunt în siguranţă, cablurile care trec deasupra lor nu mai sunt sub tensiune. Când s-a urcat băiatul de 17 ani însă nu era aşa.

Poza perfectă s-a transformat însă într-o scenă de groază la care au fost martori prietenii băiatului. Adolescenţii n-au putut face nimic pentru el. Neputincios a privit şi un mecanic de locomotivă cum miile de volţi îl doboară pe tânăr.

Clienţii unui restaurant din apropiere au fost cei care au sunat primii la 112. Dar nimeni nu l-a mai putut ajuta.

Băiatul a mai avut un frate şi o soră, dar amândoi au murit înainte de vreme. Fata s-a intoxicat cu monoxid de carbon, iar fratele s-a stins într-un accident. Părinţii trebuie să-şi îngroape acum şi al treilea copil.

Poliţiştii trag un semnal de alarmă. Trenurile nu sunt locuri de joacă, nici studiouri foto. Cine se apropie prea mult de o garnitură poate plăti cu viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » A vrut să facă o poză pe un vagon, dar a avut parte de un sfârşit groaznic