Antena Meniu Search
x

Accident cumplit într-o parcare din Alexandria. O mamă şi copilul său au fost spulberaţi de o mașină

Accident cumplit într-o parcare din Alexandria. O mamă şi copilul său aflat într-o tricicletă au fost spulberaţi în plin de un autoturism.

de Redactia Observator

la 13.07.2020, 11:00

Vezi și
  • Mama şi copilul au scăpat cu viaţă.
  • Au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Pe imagini se vede cum părinţii alături de copilul lor se plimbau în zona Pădurea Vedea din oraş, când... într-o fracţiune de secundă, o maşină intră glonţ în ei, iar tatăl se fereşte din cale în ultimul moment. 

La volan era un puşti de numai 15 ani, iar în dreapta, un prieten. Adolescentul furase maşina de la tatăl său şi plecase în plimbare.

Într-o curbă, i-a explodat cauciucul roţii din stânga-faţă şi aşa a pierdut controlul direcţiei şi a intrat violent în femeia de 32 de ani şi copilul de numai 2 anişori. Apoi, a fugit de la faţa locului, însă poliţiştii l-au găsit rapid. 

Mama şi copilul au scăpat cu viaţă, însă au fost transportaţi de urgenţă la spital. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru vătămare coroporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Accident cumplit într-o parcare din Alexandria. O mamă şi copilul său au fost spulberaţi de o mașină