Antena Meniu Search
x

Accident cumplit la Bujoreni, în Teleorman! Un mort şi 11 răniţi, după un impact teribil între un microbuz şi o maşină. A fost activat Planul Roşu de intervenţie

Un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi un microbuz, a avut loc în această dimineaţă, pe Drumul European 70, în localitatea Bujoreni, Tel

Un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi un microbuz, a avut loc în această dimineaţă, pe Drumul European 70, în localitatea Bujoreni, Teleorman.

Actualizare ora 08:55 - Opt răniţi ai accidentului au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Alexandria. Victima decedată este şoferul autoturismului.

Din primele informaţii, se pare că este vorba de 12 victime, iar o persoană a decedat.

Pe acelaşi subiect

A fost activat planul roşu de intervenţie, iar la faţa locului se deplasează o autospecială transport victime multiple, două ambulanţe SAJ şi alte două SMURD, precum şi o autospecială descarcerare.

Raed Arafat a declarat că a fost trimis şi un elicopter SMURD pentru a ajuta la transportul răniţilor. Şeful Departamentului pentru Situații de Urgență a spus că niciunul dintre răniţi nu se află în stare critică.

Revenim cu detalii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Accident cumplit la Bujoreni, în Teleorman! Un mort şi 11 răniţi, după un impact teribil între un microbuz şi o maşină. A fost activat Planul Roşu de intervenţie