Antena Meniu Search
x

Gorj: Masina unui fost viceprimar, gasita distrusa si abandonata

Mister in jurul unui accident petrecut intr-o comuna din judetul Gorj! Masina fostului viceprimar al localitatii a fost gasita distrusa si abandonata in fata unei case, fara placutele de inmatriculare

Vezi și

Politistii ajunsi la fata locului n-au putut decat sa constate pagubele. Partea din fata a masinii a fost distrusa de impactul cu o bordura de ciment. "Pagubele nu sunt majore, urmeaza sa facem verificari daca s-a comis vreo infractiune", a explicat Valeriu Vaduva, de la Politia Rutiera Gorj. Cu putin timp inaintea de sosirea agentilor, doi barbati au incercat sa se asigure ca nimeni nu va afla a cui al este autoturismul.

Politistii vor avea o misiune extrem de dificila in a-l descoperi pe sofer. Nimeni nu a fost de fata in momentul impactului. Conform legii, ei trebuie sa astepte 24 de ore ca soferul sa declare accidentul.

Preventiv, oamenii legii au inceput sa verifice spitalele din apropiere in cautare de posibile victime. Daca nu se prezenta in 24 de ore la politie, soferul se va alege cu dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Gorj: Masina unui fost viceprimar, gasita distrusa si abandonata