Antena Meniu Search
x

Accident grav între Timiș și Lugoj! Trei oameni au murit după un impact frontal dintre o dubă și o mașină

Trei oameni au murit ieri după amiază pe o şosea din Timiş, după ce maşina în care se aflau s-a izbit frontal de o dubă, care circula regulamentar pe contrasens. Şoferul autospecialei, în încercarea de a evita impactul violent, s-a răsturnat cu maşina.

Vezi și

Trei oameni au murit ieri după amiază pe o şosea din Timiş, după ce maşina în care se aflau s-a izbit frontal de o dubă, care circula regulamentar pe contrasens. Şoferul autospecialei, în încercarea de a evita impactul violent, s-a răsturnat cu maşina. A avut însă un noroc uimitor şi atât el cât şi cei doi copii de 8 şi 9 ani pe care îi avea în cabină au scăpat teferi. Cele trei victime aveau între 39 şi 67 de ani.

Un morman de fiare a mai rămas din autoturismul în care se aflau şoferul de 39 de ani şi cei doi pasageri, o femeie de 58 de ani şi un bărbat de 67. Dezastrul s-a produs pe şoseaua ce leagă Timişoara de Lugoj. Bărbatul de la volan ar fi intrat în viteză într-o depăşire. A urmat însă un impact frontal cu un autocamion care circula regulamentar pe celălalt sens de mers.

Cei trei oameni din autoturism n-au avut nicio şansă de supravieţuire. Erau dintr-o localitate din Caraş-Severin şi mergeau spre casă când drumul le-a fost curmat. La un pas de tragedie a fost şi şoferul dubei, care îi avea cu el în cabină pe cei doi copii ai săi, de 8 şi 9 ani. După impactul violent, maşina plină cu marfă s-a răsturnat.

Mai multe echipaje de intervenţie au sosit de urgenţă la faţa locului. Ca prin minune, cei doi copii şi tatăl lor erau teferi. Pentru ceilalţi a fost constatat decesul. Traficul în zonă a fost blocat zeci de minute pe ambele sensuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Accident grav între Timiș și Lugoj! Trei oameni au murit după un impact frontal dintre o dubă și o mașină