Antena Meniu Search
x

Accident groaznic pe DN1. Un tânăr a intrat cu maşina pe contrasens, fiind spulberat de un camion

Un tânăr şi-a pierdut viaţa, într-un grav accident rutier petrecut în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 1.50, pe DN1, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş. Acesta se afla singur în maşină, în momentul impactului.

Accident groaznic pe DN1. Un tânăr a intrat cu maşina pe contrasens, fiind spulberat de un camion

Un tânăr şi-a pierdut viaţa, într-un grav accident rutier petrecut în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 1.50, pe DN1, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş. Acesta se afla singur în maşină, în momentul impactului, informează presa locală.

Din primele date, în accident au fost implicate un autoturism şi un camion. Un echipaj de la Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost chemat să intervină la faţa locului, pentru scoaterea şoferului autoturismului din caroseria maşinii. Impactul ar fi fost violent, iniţial informaţiile de la faţa locului fiind că tânărul ar fi fost rănit grav.

Autoturismul implicat în accident este un Volkswagen Bora, la volanul căruia se afla un tânăr de 25 de ani (C.T.), din Oiejdea. Maşina ar fi ajuns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu camionul. În urma impactului, camionul ar fi ajuns în şanţ.

Circulaţia rutieră a fost oprită până la finalizarea cercetărilor de la faţa locului. Potrivit Poliţiei, accidentul s-ar fi petrecut în dreptul podului peste râul Sebeş, la ieşire din Alba Iulia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Accident groaznic pe DN1. Un tânăr a intrat cu maşina pe contrasens, fiind spulberat de un camion