Antena Meniu Search
x

Accident pe o sosea din Salaj: Doi copii si bunica lor au fost raniti

Accident cu urmari grave pe o sosea din judetul Salaj. Doi copii si bunica lor au ajuns la spital, dupa ce masina in care se aflau, condusa de sotul femeii, a fost lovita in plin.

Vezi și

Barbatul n-a putut sa evite impactul cu un autoturism scapat de sub control, care i-a aparut in cale. Din spate, un al treilea sofer a franat prea tarziu.

Impactul violent a proiectat masina in care se aflau cei doi copii, de cinci si 11 ani, la marginea soselei. Amandoi au fost raniti, iar primul echipaj ajuns la fata locului a decis sa-i transporte de urgenta la spital. Intr-o alta ambulanta, bunica lor a primit ingrijiri medicale. Sotul femeii a avut noroc sa scape cu doar cateva zgarieturi.

Barbatul abia revenise pe banda lui, dupa o depasire, si s-a trezit cu o alta masina in fata farurilor.

Autoturismul a fost lovit puternic si din spate, de un alt sofer care nu a mai avut timp sa reactioneze. Din cauza accidentului, traficul in zona a fost blocat timp de o ora, pana cand masina care a patruns pe contrasens a fost indepartata de pe carosabil. Soferul ei va fi cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Accident pe o sosea din Salaj: Doi copii si bunica lor au fost raniti