Antena Meniu Search
x

Accident IREAL la Constanţa, unde o maşină a ajuns într-o gropă de 5 metri în care lucrau trei muncitori

Accident incredibil la Constanţa! Şoferul unei maşini nu a remarcat nişte indicatoare care marcau o lucrare la conducte şi a intrat fix în groapă.

Vezi și

Accident incredibil la Constanţa! Şoferul unei maşini nu a remarcat nişte indicatoare care marcau o lucrare la conducte şi a intrat fix în groapă. Numai că acolo erau trei muncitori care pot spune, cu mâna pe suflet, că au văzut moartea cu ochii. Unul singur dintre ei a ajuns la spital. Iar şoferul a scăpat nevătămat. 

- Aţi avut viteză? 

- Nu. 

- N-aţi văzut indicatoarele?

Pe acelaşi subiect

- N-am văzut groapa. 

N-a văzut groapa de pe marginea drumului, deşi lucrarea era semnalizată. În groapa adâncă de cinci metri, oamenii voiau să înlocuiască nişte conducte de la infrastructura de canalizare. "Lucram înăuntru. A intrat printre semne cu maşina şi ne-am pomenit cu el peste noi. Trec maşini, zgomot, n-am auzit nimic deosebit. Doar am văzut maşina în aer.", spune unul dintre muncitori. Iar un altul e încă uimit că a scăpat cu viaţă: "O bubuitură şi maşina peste noi. Atât. Cine nu s-ar speria când vezi moartea cu ochii?"

Maşina s-a răsturnat peste unul dintre ei. Şi numai norocul a făcut ca bărbatul să scape cu viaţă. Victima, în vârstă de 58 de ani, s-a ales cu fractură la un picior și un traumatism la umăr şi a fost transportată de urgenţă la spital. Şoferul, în schimb, a scăpat fără nicio zgârietură. 

Va fi anchetat acum de poliţiştii care vor să afle cum a fost posibil să ajungă în groapă, cu tot cu semnele de avertizare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Accident IREAL la Constanţa, unde o maşină a ajuns într-o gropă de 5 metri în care lucrau trei muncitori