Antena Meniu Search
x

Șoferul de microbuz mort la Lipova mai fusese lovit de un TIR, săptămâna trecută, în aceeași curbă

Șoferul de microbuz care și-a pierdut viața în impactul cu un TIR, pe DN7, a mai fost implicat într-un incident rutier săptămâna trecută, tot cu un TIR și tot în curba respectivă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.01.2019, 12:12

Șofer lovit de 2 ori de TIR, în aceeași săptămână

Șoferul de microbuz care și-a pierdut viața în impactul cu un TIR, pe DN7, a mai fost implicat într-un incident rutier săptămâna trecută, tot cu un TIR și tot în curba respectivă.

Atunci, din accident, șoferul de microbuz scăpat cu viață, ca prin miracol. Se pare că în ambele incidente, vina nu a fost a lui. 

Soferul a mai fost lovit de un TIR, săptămâna trecută

În accidentul de săptămâna trecută, bărbatul conducea tot un microbuz cu muncitori și a intrat în coliziune tot cu un TIR exact în aceeași curbă.

Pe acelaşi subiect

Șoferul a scăpat nevătămat din acel incident rutier, dar, după o săptămână, un alt accident, parcă tras la indigo, i-a fost fatal. În niciunul dintre cele două accidente, șoferul nu a fost vinovat.

Lovit de TIR de 2 ori într-o săptămână, a murit nevinovat

Un groaznic accident rutier a avut loc pe DN 7, la Lipova, în Arad, între un microbuz cu 16 persoane și un TIR. Şoferul microbuzului a murit, iar 12 pasageri au fost răniţi.

Accidentul a avut loc în oraș, pe tronsonul dintre sediul Poliției Lipova și Cetatea Șoimoș.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga, a declarat că accidentul s-a produs după ce un TIR a derapat, pentru că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum umed, iar conducătorul unui microbuz cu pasageri nu a putut evita impactul cu remorca, care a intrat pe banda sa de mers.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Șoferul de microbuz mort la Lipova mai fusese lovit de un TIR, săptămâna trecută, în aceeași curbă