Antena Meniu Search
x

Impact devastator la Mediaş între 3 maşini, victime multiple, persoane încarcerate, intervin mai multe echipaje SMURD (Video)

Un accident deosebit de grav a avut loc în Mediaş, în cartierul Gura Câmpului, după ce două autoturisme s-au lovit puternic. În urma impactului foarte violent, au rezultat cel puţin 4 victime, iar o persoană a rămas încarcerată, mai multe echipaje medicale şi poliţişti intervenind de urgenţă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.05.2019, 23:39

Un accident deosebit de grav a avut loc în Mediaş, în cartierul Gura Câmpului, după ce două autoturisme s-au lovit puternic.

În urma impactului foarte violent, au rezultat cel puţin 4 victime, iar o persoană a rămas încarcerată, mai multe echipaje medicale şi poliţişti intervenind de urgenţă la faţa locului.

Update: persoana încarcerată a fost declarată decedată, manevrele de resuscitare fiind încheiate fără succes.

Accident deosebit de grav la Mediaş

Grav accident de circulație la Mediaș, soldat cu patru victime. Dintre acestea, una este prinsă între fiarele mașinii și este inconștientă. Potrivit primelor informații, accidentul s-a petrecut în cartierul Gura Câmpului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"ISU Sibiu intervine de urgență cu un echipaj de pompieri, un echipaj de descarcerare și un echipaj Smurd, în municipiul Mediaș, cartier Gura Câmpului, la accident rutier, pentru descarcerarea și acordarea asistenței medicale a 4 victime dintre care una încarcerată, inconștientă", transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Potrivit primelor informaţii, soferul unui autoturism a pătruns pe contrasens, a intrat in coliziune cu un turism condus regulamentar din sens opus, iar acesta din urma a fost lovit in spate de un al treilea turism, condus in regim TAXI, fara clienti. Şoferul care a pătruns pe contrasens şi-ar fi pierdut viaţa în impact.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Impact devastator la Mediaş între 3 maşini, victime multiple, persoane încarcerate, intervin mai multe echipaje SMURD (Video)