Antena Meniu Search
x

UPDATE! Accident paraşutism, Clinceni: Handbalista Andreea Nica şi încă două persoane au murit

Trei paraşutişti au fost implicaţi într-un accident, duminică dimineaţă, pe aerodromul de la Clinceni

Trei paraşutişti au fost implicaţi într-un accident, duminică dimineaţă, pe aerodromul de la Clinceni

UPDATE 10:30 Instructorul de paraşutism Adrian Constandache, implicat în accidentul de duminică, de pe aerodromul de la Clinceni, în urma căruia şi-au pierdut viaţa alte două persoane, a decedat luni dimineaţă, la Spitalul Floreasca.

Femeia rănită în accidentul de paraşutism de la Clinceni, de duminică dimineaţă, a decedat la Spitalul Universitar.

Andreea Nica, portarul de 27 de ani al echipei de handbal feminin Unirea Slobozia, este cea de-a doua persoană care şi-a pierdut viaţa în urma acestui incident.

Tânăra efectua primul său salt cu paraşuta, împreună cu instructorul Adrian Constandache, iar după ei a făcut saltul Dan Floroiu. Potrivit reprezentanţilor Aeroclubului Bucureşti, instructorul avea o experienţă de 4.000 de salturi, iar celălalt paraşutist, de circa 100 de salturi.

Decesul Andreei Nica a fost anunţat şi pe contul de Facebook al clubului de handbal Unirea Slobozia.

Paraşutistul Adrian Constandache, în vârstă de 43 de ani, este de origine din Timişoara, unde a urmat cursurile Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului, dar s-a stabilit la Eforie Sud. Are doi copii.

Pe pagina sa de Facebook, prietenii îi urează sănătate şi putere. Un tânăr care i-a fost elev îl numeşte unul dintre cei mai buni instructori pe care i-a avut şi îi mulţumeşte că i-a dat încredere şi curaj.

Dan Floroiu, în vârstă de 49 de ani, era din Galaţi şi locuia la Iaşi, potrivit paginii sale de Facebook. Era managing partner la o firmă de IT din Iaşi.

El ar fi sărit prea devreme şi s-a ciocnit de instructor şi de tânără, la o înălţime de 70 de metri, toţi trei prăbuşindu-se pe pământ.

Floroiu a intrat în stop cardio-respirator şi a decedat la locul accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Accident paraşutism, Clinceni: Handbalista Andreea Nica şi încă două persoane au murit