Antena Meniu Search
x

Accident grav în Bihor, provocat de un minor la volanul unei maşini care a intrat într-un zid de beton

Un minor din Popeşti, judeţul Bihor, a provocat un accident cu victime, după ce s-a urcat la volanul unei maşini, însoţit de un prieten de 23 de ani.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 06.05.2019, 13:29

Accident grav în Bihor, provocat de un minor la volanul unei maşini, care a intrat într-un zid de beton - Profi Media

Un minor din Popeşti, judeţul Bihor, a provocat un accident cu victime, după ce s-a urcat la volanul unei maşini, însoţit de un prieten de 23 de ani.

Minorul a pierdut în scurt timp controlul maşinii pe o porţiune de drum drept, provocând un accident rutier în care pasagerul din dreapta a fost rănit şi transportat la spital pentru îngrijiri.

Accident rutier provocat de un minor la volan, la Bihor

Un minor, în timp ce conducea un autoturism pe o porțiune de drum drept din Popeşti, judeţul Bihor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un gard de beton, apoi autoturismul a fost proiectat în şanţ.

În urma accidentului rutier, un tânăr de 23 de ani, din comuna Popești, pasager în autoturism, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Accident grav în Bihor, provocat de un minor la volanul unei maşini care a intrat într-un zid de beton