Antena Meniu Search
x

Accident rutier grav pe o şosea din judeţul Bacau!

Clipe de coşmar pentru zece muncitori, în urma unui accident grav produs pe o şosea din judeţul Bacău. Nouă dintre ei s-au înghesuit într-o autoutilitară, iar şoferul s-a grăbit să-i ducă la casele lor. Când un TIR a încetinit în faţa lui, bărbatul n-a mai avut timp să evite impactul violent.

Vezi și

Medicii i-au găsit pe oameni cu răni grave, iar câţiva erau în stare critică. 

Se îndreptau spre case, după o zi obositoare de muncă. Stăteau înghesuiţi pe scaunele din auotoutilitară, dar şi în remorca acoperită cu o prelată.

Pentru şofer a fost mai important să-i ducă repede acasă. Circula cu peste 80 de kilometri la oră, când un tir s-a oprit în faţa lui. Impactul i-a aruncat pe cei din remorcă la marginea şoselei, iar ceilalţi au avut noroc cu martorii, care le-au sărit în ajutor.

Doi dintre pasageri au avut nevoie de intervenţii chirugicale. Şoferul, cu o fractură de mandibulă, a fost trimis la Spitalul Clinic de Urgenţe "Sf. Ioan" din Iaşi, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

El este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă. Totodată, angajatorul va răspunde în faţa inspectorilor de la protecţia muncii, pentru că a supraîncărcat maşina cu oameni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Accident rutier grav pe o şosea din judeţul Bacau!