Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident SPECTACULOS în Capitală. Un şofer a rupt DE DOUĂ ORI gardul de protecţie al tramvaiului 41 şi a dispărut!

Un şofer a rupt în două locuri gardul de protecţie de pe linia tramvaiului 41 şi s-a oprit apoi într-un autoturism. Martorii spun că bărbatul avea viteză mare şi ar fi fost şi băut. După impact, individul şi-a abandonat maşina şi s-a făcut. nevăzut.

de Redactia Observator

la 24.04.2017 , 08:26

Un şofer a rupt în două locuri gardul de protecţie de pe linia tramvaiului 41 şi s-a oprit apoi într-un autoturism. Martorii spun că bărbatul avea viteză mare şi ar fi fost şi băut. După impact, individul şi-a abandonat maşina şi s-a făcut nevăzut.

Martorii spun că bărbatul circula cu viteză când a pierdut controlul volanului, a rupt gardul de protecţie şi a ajuns pe linia tramvaiului 41. Impactul a fost atât de violent încât autoturismul a mai rupt o altă porţiune din gard şi s-a oprit într-o maşină de pe şosea.

Şoferul maşinii avariate a aflat la scurt timp şi motivul pentru care bărbatul ar fi plecat. Din fericire nu s-au înregistrat victime. Poliţiştii vor deschide, însă, cel mai probabil, un dosar penal pentru distrugere.

Vezi și

Tot aseară, pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu din Capitală, un taximetrist nu a acordat prioritate într-o intersecţie şi s-a ciocnit cu o maşină. Taxiul a fost proiectat, din impact, în rondul din intersecţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Accident SPECTACULOS în Capitală. Un şofer a rupt DE DOUĂ ORI gardul de protecţie al tramvaiului 41 şi a dispărut!