Antena Meniu Search
x

Accident teribil in Botosani! Doi oameni aflati intr-un taxi au murit

Doi tineri au murit pe loc in taxiul care trebuia sa-i duca la aeroport. Plecau la munca in strainatate, dar drumul lor s-a oprit tragic, la limita dintre judetele Botosani si Suceava, pe Drumul European E58

Vezi și

Taxiul venea dinspre Botosani si se indrepta catre Suceava. In masina erau trei barbati: soferul si doi tineri, care voiau sa ajunga la aeroport. La iesirea din localitatea Hutani, insa, din cauza vitezei si a asfaltului ud, soferul a pierdut controlul masinii. A intrat pe contrasens, direct intr-o masina de mare tonaj. “El a intrat in tir, primul l-a evitat si celalalt a intrat, in stanga, in el. Soferul cu tirul a dat sa-l evite dar n-a mai apucat si a tras mult dreapta si s-a culcat si el”, a povestit un martor.

Atat taxiul, cat si autocisterna plina cu ciment s-au rasturnat pe marginea drumului. Pasagerii autoturismului au murit pe loc. “Am gasit un autoturism si un autotren ambele avariate, am descarcetar cu mijloacele din dotare trei persoane din autoturismul Logan”, a declarat ofiterul Andrei Ciobanu, de la ISU Botosani.

Soferul de taxi a scapat cu viata, dar a fost ranit grav si este internat acum in spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Accident teribil in Botosani! Doi oameni aflati intr-un taxi au murit