Video

Val de accidente pe şoselele din România, în prima zi de Paşte

De Redactia Observator.
Publicat: 03.05.2021, 07:51.
Actualizat: 03.05.2021, 09:34

Accident cumplit, aseară, în localitatea Vârţ, din judeţul Gorj. Două maşini s-au ciocnit violent, frontal, iar urmările au fost catastrofale.

Doi bărbaţi şi o femeie au rămas încarceraţi, iar pompierii s-au chinuit zeci de minute să-i scoată din maşina transformată într-un morman de fiare. Din păcate, una dintre victime nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Accident şi în Bistriţa-Năsăud

Tot azi-noapte, un alt grav accident rutier s-a petrecut între localitățile Telciu și Fiad, din Bistriţa-Năsăud.

Citește și:

O maşină a ajuns în apele unui râu, după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi n-a mai putut ţine autoturismul pe şosea. Pompierii au reuşit să-i salveze în ultimul moment atât pe şofer, cât şi pe pasagerul care se afla în dreapta sa.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.