Antena Meniu Search
x

Două accidente teribile la Decea, în Alba! O tânără e grav rănită, după ce un șofer a făcut o depășire și a intrat pe contrasens. Un al doilea impact violent s-a soldat cu trei victime (Foto)

Două accidente rutiere grave s-au petrecut, astăzi, pe raza localității Decea, în Alba, incidentele soldandu-se cu patru victime, una fiind încarcerată.

Două accidente rutiere grave s-au petrecut, astăzi, pe raza localității Decea, în Alba, incidentele soldandu-se cu patru victime, una fiind încarcerată.

Marți dimineață, pe DN1 Aiud-Turda, un tânăr de 30 de ani, din București, a efectuat o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un tânăr de 23 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, o tânără de 25 de ani, din județul Bihor, pasageră în primul autoturism, a fost rănită grav, iar cei doi conducători auto au suferit leziuni corporale ușoare.

Pe acelaşi subiect

Al doilea accident la Decea

Un al doilea accident rutier a avut loc pe DN1, la Decea, în jurul orei 12.00, soldat cu 3 victime, dintre care una încarcerată. 

Din primele informații, este vorba despre o coliziune frontală puternică între două autoturisme, iar în urma evenimentului rutier au rezultat 3 victime, dintre care una încarcerată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Două accidente teribile la Decea, în Alba! O tânără e grav rănită, după ce un șofer a făcut o depășire și a intrat pe contrasens. Un al doilea impact violent s-a soldat cu trei victime (Foto)