Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Acidul hialuronic, elixirul tinereţii! Efectele se văd imediat după injectare

Stresul şi lipsa de odihnă se citesc foarte uşor pe chipurile femeilor! Însă, dacă sunteţi conştiente că nu vă veţi putea schimba prea curând stilul de viaţă, ar fi bine să luaţi în calcul acidul hialuronic.

de Redactia Observator

la 20.09.2017 , 20:44

Stresul şi lipsa de odihnă se citesc foarte uşor pe chipurile femeilor! Însă, dacă sunteţi conştiente că nu vă veţi putea schimba prea curând stilul de viaţă, ar fi bine să luaţi în calcul acidul hialuronic.

Atenţie, însă, nu vă daţi pe mâna oricui. Injectat de nepricepuţi, hialuronicul vă va da un aspect nefiresc al feţei.

Datorita proprietăților sale benefice, acidul hialuronic a devenit una dintre cele mai utilizate substanțe în industria de cosmetică şi preferatul tutror vedetelor.

Vezi și

"Întotdeauna femeile îşi doresc un plus de senzualitate sau o accentuare a trăsăturilor naturale. Acidul hialuronic este o substanţă pe care noi o avem încă de la naştere în corpul nostru, într-o cantitate destul de mare", spune Florina Dospinescu, medic estetician.

Astfel de intervenţii non-invazive, promit să îmbunătăţească textura pielii şi să amâne cu ani buni procesul de îmbătrânire cutanată.

"Hidratează, reţine apa, pielea devine mai elastică, îi recapătă supleţea şi fermitatea. El se poate aplica în zona feţei în mai multe zone. Se pot recontura pomeţii, se pot mări buzele, se pot umple şanţurile sau alte riduri, se poate corecta o mandibulă vălurită sunt multe zone în care se poate aplica acest tratament", a adăugat Dospinescu.

Chiar dacă este utilizat încă de acum 20 de ani, în fiecare an apar noutăţi în cabinetele medicilor esteticieni.

"Au apărut aceste intervenţii în zona cearcănelor. Este un acid hialuronic special care îmbunătăţeşte foarte mult. Creează acel strat subcutanat de hidratare, pielea nu mai are acel aspect vineţiu", continuă medicul estetician.

Rezultatele acidului hialuronic sunt vizibile imediat, la momentul injectării.

De reţinut este faptul că, o intervenţie nu durează mai mult de 30 de minute şi are efect imediat care persistă aproximativ 1 an.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Acidul hialuronic, elixirul tinereţii! Efectele se văd imediat după injectare