Antena Meniu Search
x

Uriaşă bucată de gheaţă, CĂZUTĂ DIN CER! Podul unei case din Vâlcea a fost distrus

O familie din judeţul Vâlcea s-a simţit în nesiguranţă în propria locuinţă! Dar nu din cauza unei alunecări de teren, ci din cauza unei bucăţi enorme de gheaţă. Aceasta le-a trecut prin acoperiş şi a aterizat în podul casei.

Vezi și

O familie din judeţul Vâlcea s-a simţit în nesiguranţă în propria locuinţă! Dar nu din cauza unei alunecări de teren, ci din cauza unei bucăţi enorme de gheaţă. Aceasta le-a trecut prin acoperiş şi a aterizat în podul casei.

Femeia s-a dus în curte, să vadă ce s-a auzit aşa. Dar n-a ştiut ce s-a întâmplat, de fapt, decât spre seară, când, din depărtare, a văzut tabla acoperişului casei distrusă.

Femeia a umplut o jumătate de găleată cu gheaţă. În timp ce făcea asta, s-a tot întrebat de ce ar pica din cer, primăvara, o bucată de gheaţă atât de mare. În jur de 50 de kilograme, spun oamenii.

Specialiştii spun că bucata de gheaţă ar fi putut fi desprinsă dintr-un meteorit. Iar un asemenea fenomen se întâmplă foarte rar. Oricum, întâmplarea a ajuns la urechile tuturor vecinilor.

Pagubele produse de bucata imensă de gheaţă nu sunt foarte mari. Dincolo de asta, proprietarii casei nu vor să se gândească la nimic rău. Ba din contră. Speră că e de fapt un semn bun pentru gospodăria lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Uriaşă bucată de gheaţă, CĂZUTĂ DIN CER! Podul unei case din Vâlcea a fost distrus