Antena Meniu Search
x

Actorul Costin Mărculescu avea grave probleme financiare, spun apropiaţii

Lumea mondenă românească a fost zguduită de o veste tristă. Fostul actor şi om de afaceri Costin Mărculescu, a fost găsit mort în apartamentul în care locuia în Capitală.

de Redactia Observator

la 11.06.2020, 17:09

Vezi și
  • Costin Mărculescu a devenit cunoscut în urma rolului din filmul Liceenii.
  • Prietenii actorului spun că avea afecţiuni vechi pe care le neglija.

Bărbatul, care stătea singur într-un apartament, n-ar mai fi răspuns nici la uşă, nici la telefon de mai multe zile. Trupul neînsufleţit a fost descoperit în cadă de pompierii care au fost nevoiţi să-i spargă uşa.

Era trecut de miezul nopţii când pompierii au confirmat cel mai negru scenariu. Costin Mărculescu a fost găsit mort în baia apartamentului unde locuia singur. Vecinii s-au îngrijorat pentru că nu răspundea, deşi câinele său se auzea înăuntru.

Actorul a fost văzut ultima oară sâmbătă seara, atunci când se întrorcea de la cumpărături, vecinii spun că părea destul de abătut, însă nu le-a povestit să fi avut vreo problemă.

Florentina, prietenă: Se stie faptul ca avea stari mai depresive in ultimul timp fiindca s-au derulat tot felul de intamplari neplacute, in ultimii ani, pe partea de cariera. Insa din alte motive nu stiu sa fi fost suparat.

Apropiaţii spun că actorul ar fi fost copleşit de probleme finaciare şi profesionale. Însă nu iau în calcul ipoteza unei sinucideri. Spun că avea planuri de viitor. Urma să lanseze o carte autobiografică.

Mara Bănică: El avea planuri şi un om care are planuri nu se sinucide. Vorbea despre cartea asta pe care urma să o lanseze, despre o plecare în America, să cânte la un restaurant.

Prietenii actorului spun că avea afecţiuni vechi pe care le neglija.

Mara Bănică:  Avea probleme cu inima. Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă.

Costin Mărculescu a devenit cunoscut în urma rolului din filmul Liceenii.

Fosta lui colegă de pe platoul de filmare, dar şi prietenă Oana Sârbu a aflat vestea cutremurătoare de pe facebook.

Oana Sârbu: Un amic, prieten, coleg, fost partener din "Liceenii în alertă", alături de care am jucat şi am rămas cutremurată. Mi-am amintit aşa fulgerător de anii petrecuţi atunci după filmările cu liceenii, spectacole prin ţară, unde el era şi prezentator, îi plăcea foarte mult să cânte.

În televiziune, a debutat în anul 1984, la vârsta de 15 ani. Iar în Cinematografie, în 1985, în filmul "Al patrulea gard lângă debarcader''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Actorul Costin Mărculescu avea grave probleme financiare, spun apropiaţii