Antena Meniu Search
x

Video Actriță de la Hollywood, impresionată de povestea a doi tineri români

Povestea unui român cu paralizie cerebrală a ajuns la Hollywood. Actriţa Viola Davis i-a făcut povestea cunoscută pe contul său de Instagram. Daniel este un tânăr care nu s-a lăsat învins de boală şi a devenit un model de tărie de caracter în vloggosfera românească. Reacţia lui, când i s-a împlinit visul de a merge cu un Lamborghini, e nepreţuită.

de Redactia Observator

la 23.03.2021, 22:17

Vezi și
  • Actriţa a împărtăşit fanilor ei povestea celor doi tineri.

"Am început să fac vlogguri pentru că îmi doream nişte prieteni virtuali. Ţi-am zis, oamenii fug de mine. Deci, profesorul ne bătea în ultimul hal... Cum să zic, toţi oamenii îşi băteau joc de mine acolo", sunt primele cuvinte din povestea care a impresionat-o pe actriţa afro-americană Viola Davis. Daniel, cunoscut drept Micul Gigant în vloggosferă, povesteşte cum colegii de şcoală şi profesorii nu au putut să vadă dincolo de boala lui. 

Daniel: Mama m-a dus la şcoală până în clasa a patra în braţe. Pentru că nu puteam să merg! 

După ani de abuz şi umilinţe, Daniel s-a refugiat în Youtube, unde are peste 200 de mii de prieteni virtuali. Cu ei împărtăşeşte ce înseamnă viaţa cu tetrapareză spastică, dar şi pasiunile sale. 

Tânărului cu tetrapareză i s-a oferit posibilitatea de a se plimba cu un Lamborghini

Pe acelaşi subiect

Daniel: Aoleo! Te rog să nu te sperii de mine, eu mă bucur ca un copil. Eu aşa mă manifest! Foarte tare râd, mă bucur. Aşa e felul meu de a fi! 

E bucuria unui vis împlinit. Pasionat de maşini, Daniel a sperat că va trăi cândva experienţa unei călătorii într-un Lamborghini. Vloggerul Andi Popescu i-a îndeplinit dorinţa. 

Daniel: Nu pot să cred! E nemaipomenit! 

Emoţii au fost de amblele părţi. Impresionat de fericirea lui Daniel, şoferul nu-şi mai poate stăpâni lacrimile.

Daniel: Bă, eşti nebun! Doamne fereşte! Îţi mulţumesc din tot sufletul meu! Mă bucur că faci ce îţi place şi îţi urmăreşti cu plăcere pasiunea! 

Viola Davis a fost impresionată de gestul lui Andi Popescu, a distribuit povestea pe Instagram şi Facebook şi şi-a îndemnat fanii să facă şi ei o faptă bună. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Actriță de la Hollywood, impresionată de povestea a doi tineri români