Antena Meniu Search
x

Adăpost pentru caii abandonaţi de stăpâni

Nu mor caii când vor stăpânii fără inimă! Salvaţi din drumul spre abator, luaţi de la cei care îi băteau la sânge sau pur şi simplu abandonaţi de oameni, zeci de cai şi-au găsit adăpost la marginea Bucureştiului

Vezi și

Ultimul venit a ajuns în adăpostul Steaua Speranţei chiar ieri după-amiază. Este un cal de aproape 20 de ani, salvat de pe drumul spre abator. Este atât de slab şi neîngrijit încât abia se mai ţine pe picioare. După ce i-a slujit atâţia ani, stăpânii au vrut să scape de el, ca să nu îi mai aibă de grijă şi să dea bani pe mâncare.

Ca să îl poată lua, Robert a trebuit să îl cumpere. Voluntarii de la adăpostul pentru căi se vor asigura că de acum înainte nu îi va mai lipsi nimic.

Un obişnuit al locului este şi medicul Monica Pop. A aflat de existenţa adăpostului când a găsit un cal abandonat şi nu ştia unde să-l ducă.

În urmă cu un an, în adăpostul de cai abandonaţi "Steaua Speranţei" erau doar 15 cai. Între timp au mai fost aduşi opt cai bătrâni. Lor li s-au mai alăturat trei cai confiscaţi de poliţie pentru rele tratamente şi alţi trei cai salvaţi de la abator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Adăpost pentru caii abandonaţi de stăpâni