Antena Meniu Search
x

Adina Răducan, câstigatoarea X Factor, a avut primul concert

Câştigătoarea X Factor România a avut deja primul concert. Mentorul ei, Horia Brenciu a dus-o pe tânără de pe scena concursului direct în faţa publicului. Spectacolul de aseară a fost unul de pomină, iar muzica live şi distracţia au fost la cote maxime

Vezi și

Câştigătoarea X Factor România a avut deja primul concert. Mentorul ei, Horia Brenciu a dus-o pe tânără de pe scena concursului direct în faţa publicului. Spectacolul de aseară a fost unul de pomină, iar muzica live şi distracţia au fost la cote maxime. 

De pe scena X Factor, Adina Răducan a ajuns direct în faţa publicului, în piaţa Universităţii din Capitală. A primul concert al tinerei, iar mentorul ei, Horia Brenciu i-a dat toate indicaţiile înainte de a intra pe scenă.

Iar dacă ultimile pregătiri au fost făcute, Brenciu, orchestra lui şi Adina au dat drumul distracţiei.

Adina este prima fată din istoria X Factor România care câştigă titlul suprem dar şi premiul de o sută de mii de euro. În finală ea s-a duelat cu Alexandra Crişan, eleva lui Ştefan Bănică, dar şi cu Alessio Paddeu şi trupa 69 antrenaţi de Delia. Artista a urcat şi ea aseară pe scena târgului de sărbători de la Universitate.

Spectacolul a durat până târziu în noapte şi a fost încheiat de proaspăta câştigătoare X Factor. Publicul nu s-a dezlipit până la final, chiar dacă afară termometrele arătau grade cu minus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Adina Răducan, câstigatoarea X Factor, a avut primul concert