Antena Meniu Search
x

O mamă din Hunedoara a descoperit îngrozită că fiul său de 16 ani şi-a batjocorit surioara de 10 ani

O mamă a sunat disperată la 112 şi a anunţat că propriul său fiu, în vârstă de 16 ani, şi-a batjocorit surioara de 10 ani. Poliţiştii au intervenit imediat. Tânărul a fost reţinut preventiv şi va fi prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.08.2019, 16:03

Foto cu caracter ilustrativ - Profi Media

O mamă a sunat disperată la 112 şi a anunţat că propriul său fiu, în vârstă de 16 ani, şi-a batjocorit surioara de 10 ani. Poliţiştii au intervenit imediat.

Tânărul a fost reţinut preventiv şi va fi prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Adolescent de 16 ani arestat după ce şi-a batjocorit surioara de 10 ani

O mamă din Hunedoara a aflat cu groază că fiul său de 16 ani şi-a batjocorit surioara de 10 ani. Disperată, femeia l-a dat imediat pe mâna Poliţiei.

"În data de 25.08.2019, Poliția Municipiului Vulcan, a fost sesizată prin intermediul apelului de urgență 112, de către mama unei fetițe in vârstă de 10 ani, cu privire la faptul că, fiica sa, a fost violată de către fratele ei in vârstă de 16 ani. În urma cercetărilor și probatoriului administrat în cauză, s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore a autorului faptei, urmând ca, ulterior, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, cu propunere de arestare preventivă. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de viol", informează poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » O mamă din Hunedoara a descoperit îngrozită că fiul său de 16 ani şi-a batjocorit surioara de 10 ani