Antena Meniu Search
x

Adolescentă agresată în plină stradă, în Argeş. A fost salvată de un trecător

Caz şocant în Argeş. O fată de 16 a fost la un pas să cadă victima unui viol. Incidentul s-a petrecut ziua în amiaza mare, în timp ce mergea spre şcoală. Un individ a acostat-o pe adolescentă, ar fi lovit-o şi ar fi pus-o la pământ, după care ar fi încercat să o violeze.

Vezi și

Caz şocant în Argeş. O fată de 16 a fost la un pas să cadă victima unui viol. Incidentul s-a petrecut ziua în amiaza mare, în timp ce mergea spre şcoală. Un individ a acostat-o pe adolescentă, ar fi lovit-o şi ar fi pus-o la pământ, după care ar fi încercat să o violeze. Norocul fetei a fost că cineva din apropiere i-a auzit ţipetele şi a sărit să o ajute. Bărbatul a fost prins şi se află acum în arestul Poliţiei.

Scenele s-au petrecut pe o stradă din Câmpulung Muscel. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, se afla într-o căruţă. Fără nicio ruşine, a abordat-o pe adolescentă. Mai întâi a întrebat-o cum o cheamă şi cât este ceasul. Fata a încercat să-l evite şi şi-a văzut de drum, dar individul nu s-a lăsat. Mai mult, ar fi lovit-o şi ar fi trântit-o la pământ. Apoi, a încercat să o violeze. Disperată, fata a strigat după ajutor. 

Un bărbat a sărit să o salveze. Individul a reuşit să fugă.

Fata a ajuns în cele din urmă la şcoală. Era speriată şi plângea. I-a povestit totul dirigintei, care a anunţat poliţia şi pe mama adolescentei. 

La scurt timp, poliţiştii l-au prins pe bărbat. Acesta spune că regretă fapta.

Ulterior, magistraţii au decis ca bărbatul să fie arestat pentru 30 de zile. Ca să treacă peste şoc, adolescenta va face terapie psihologică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Adolescentă agresată în plină stradă, în Argeş. A fost salvată de un trecător