Antena Meniu Search
x

Barbatul acuzat ca l-a ucis pe omul de afaceri din Arad ramane in arest

Adrian Buleu, acuzat ca l-a ucis pe omul de afaceri aradean si apoi i-a ascuns trupul in padure, ramane in arest. De la o zi la alta, ies la iveala tot mai multe dovezi in acest caz complicat

Vezi și

Politistii au gasit la suspect cheile de la masina victimei. Sotia lui Abel Apostol e tot mai convinsa ca individul si-a premeditat fapta. Ar fi oprit camerele de luat vederi din restaurant si le-ar fi pornit a doua zi dupa disparitie.

Barbatul a fost foarte tacut in fata magistratilor. Avocatul lui a incercat sa-l scoata din arest pe motiv ca, in lipsa unui cadavru, clientul nu poate fi acuzat de crima.

In afara aparatorului, in sala de judecata si sotia a venit sa-l sustina pe suspect. Femeia este banuita ca a incercat sa-l acopere. In noaptea disparitiei lui Abel Apostol, ar fi tinut-o doua ore de vorba la telefon pe nevasta omului de afaceri: "Nu mi se parea ceva in regula. Nu intelegeam ce rost au toate vorbele alea, la orele alea din noapte, sa-mi spuna ea mie ca a fost soacra sa pe acolo si cu fratele lui Adrian si ca i-a dat o farfurie de ciorba", a declarat Luminita Apostol, sotia victimei.

Mai mult, femeia a declarat ca sotul ei era in alta parte pentru ca s-ar fi intalnit cu un prieten din Bruxelles. Dar judecatorii cred ca incearca sa-i duca pe o pista gresita, asa ca au decis sa pastreze masura luata zilele trecute. Prin urmare, inculpatul va fi cercetat in continuare in stare de arest.

Intre timp, anchetatorii, ajutati de padurari au scotocit padurea Ceala, in apropiere de Arad in cautarea cadavrului. Acestia cred ca suspectul a ascuns trupul omului de afaceri in padure, dupa ce i-au gasit masina incendiata printre copaci. Mai mult, in buzunarul lui Adrian Buleu au fost gasite cheile de la autoturismul victimei. Ar fi incercat sa scape de ele. A vrut sa i le dea unui angajat, dar de frica, acesta nu l-a ascultat si a spus totul in fata magistratilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Barbatul acuzat ca l-a ucis pe omul de afaceri din Arad ramane in arest