Antena Meniu Search
x

Adrian Hladii, asasinul Daliei Duca, a fost înmormântat ÎN MARE SECRET. Mama fetei a dezvăluit că îl cunoștea pe criminal de foarte mult timp

La trei zile după ce victima sa a fost înmormântată, Adrian Hladii a fost dus şi el pe ultimul drum, în mare secret, la Oradea. Asasinul tinerei a fost ridicat luni seara de la morgă şi după mai puţin de 12 ore a fost îngropat.

La trei zile după ce victima sa a fost înmormântată, Adrian Hladii a fost dus şi el pe ultimul drum, în mare secret, la Oradea. Asasinul tinerei a fost ridicat luni seara de la morgă şi după mai puţin de 12 ore a fost îngropat.

Doar familia a participat la ceremonie, fără ca cineva sp dorească să ofere detalii. Soţia interlopului venise din Italia imediat după ce acesta a ucis-o pe Dalia Duca. De asemenea, şi fratele lui se întorsese la oradea, din Spania, unde trăieşte, joia trecută. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Mama Daliei Duca a confirmat că fiica sa şi ucigaşul ei se cunoşteau, dar nu doar de cinci ani, cum s-a speculat. Se pare că fata îl ştia pe Adrian Hladii încă de când era copilă, bunicii ei fiinc consăteni cu acesta.

CITEŞTE ŞI: Dezvăluiri incredibile din trecutul Daliei Duca

"Dumnezeu să-l ierte şi pe el, că nu i-am dorit răul şi a fost din acelaşi sat cu mine şi l-am cunoscut şi ea îl cunoştea de mult, nu de cinci ani, nu era o relaţie de cinci ani. Astea sunt poveşti, astea sunt vorbe pe care lumea ar fi bine să se gândească, că fiecare are un copil, un nepot, un frate, să nu mai spună aşa ceva!", a spus mama Daliei.

Poliţiştii încă nu au găsit arma crimei, un pistol de calibrul 9 mm, şi încearcă să afle cine l-a ajutat pe asasin să se ascundă de miercuri până sâmbătă, când a fost descoperit de anchetatori. 

Dalia Duca a fost asasinată de fostul iubit, Adrian Hladii, miercuri, după ce acesta a răpit-o cu maşina din faţa casei sale. A împuşcat-o la scurt timp după aceea, apoi a dus-o pe câmp, pe malul râului, a mutat-o pe bancheta din spate şi a abandonat maşina. Apoi a dispărut.

CITEŞTE ŞI: Ultimele informaţii despre gemenii români masacraţi de tată, la Londra

Poliţiştii l-au reperat sâmbătă seara într-un apartament din Oradea, la câteva ore după ce tânăra în vârstă de 24 de ani fusese înmormântată. Încolţit de mascaţi, Adrian Hladii s-a aruncat pe fereastră, de la etajul 4, şi a murit la scurt timp după impactul cu solul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Adrian Hladii, asasinul Daliei Duca, a fost înmormântat ÎN MARE SECRET. Mama fetei a dezvăluit că îl cunoștea pe criminal de foarte mult timp