Antena Meniu Search
x

Dispariție bizară a unui brăilean, care la 2 zile după ce a plecat în Germania a fost văzut în Brașov

O femeie din Brăila și-a dat dispărut băiatul, după ce acesta nu a mai dat niciun semn de la plecarea în Germania. A fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.08.2020, 23:47

Este căutat național și internațional
Adrian Mustață a dispărut în circumstanțe necunoscute - Poliția Română
  • Plecat în Germania, a fost văzut în România
  • Este căutat național și internațional

Potrivit polițiștilor, o femeie de 63 de ani, din municipiul Brăila, a sesizat dispariţia fiului său, Mustață Adrian, în vârstă de 41 de ani, care, în ziua de 18 august 2020 a plecat în mod voluntar de la domiciliu pentru a merge la muncă în Germania, iar în prezent nu știe unde se află.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta s-ar fi întors în țară, fiind văzut ultima data în noaptea de 21/22 august 2020, pe raza municipiului Brașov.

Semnalmente Mustață Adrian : înălţime 175 de cm, corpolență atletică, părul negru, tuns scurt, ochii căprui, iar ca semn particular prezintă pe partea anterioară a unui braț un tatuaj ce reprezintă un pește.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: pantaloni scurți, tip blue-jeans, pantofi albi, tip adidas, tricou cu mânecă scurtă, negru, cu un înscris în partea frontală.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Dispariție bizară a unui brăilean, care la 2 zile după ce a plecat în Germania a fost văzut în Brașov