Antena Meniu Search
x

Adrian Nastase, a doua viata in libertate

Adrian Nastase regreta ca relatia lui cu presa n-a fost una foarte apropiata. Fostul premier spune acum ca are timp suficient sa bea cafea cu jurnalistii. Si cum lista lor e lunga, va trebui ca Nastase sa bea multe cafele

Vezi și

Dezamagit si umilit, cu inima stransa, dar resemnat, a decis sa-si ia adio. Si ar fi facut-o daca politistul venit sa-l incatuseze, nu ar fi reactionat. “S-a repezit peste o masuta, m-a daramat, ne-am luptat, eu incercand sa mentin pistolul in mana stanga si in final, am reusit sa indrept revolverul spre mine si, incercand sa-l protejez in acelasi timp si pe el, ca nu cumva sa il ranesc”, a declarat Adrian Nastase.

A reusit sa traga un glont. S-a ranit, dar nu s-a omorat. Acum ii multumeste politistului. “In 20 iunie, practic, eu am inceput o a doua viata”, a mai spus fostul premier.

A fost un inceput dificil. Cu dureri fizice si sufletesti. Nu doar glontul a lasat urme adanci. “Mama mea nu a iesit din casa timp de noua luni, cat eu am fost in penitenciar. Era o forma de solidaritate. Imi pare rau ca a suferit fara nicio vina”, a adaugat Nastase.

Singur, hulit de unii, inchis intr-o celula s-a alimentat doar din dragostea celor dragi care erau departe si totusi atat de aproape. Vizibil mai slab, mai palid, mai sobru decat acum 10 luni, Adrian Nastase recunoaste ca s-a schimbat. “Intelepciunea inseamna sa privesti inainte si nu inapoi. Acum aleg eu cum sa fiu, mai direct, mai sincer cu mine insumi si in felul acesta si cu ceilalti”, a mentionat acesta.

A invatat ca bucuria consta in lucruri marunte. Dupa experienta prin care a trecut este decis sa petreaca mult mai mult timp cu familia. Si-a propus sa recupereze tot ceea ce i-a furat politica. “Pastele, fara indoiala, il vom face cu totii, in familie. Incerc sa fac niste lucruri pe care nu am reusit sa le fac, in ultimii 10, 20 de ani, de fapt. Am reinceput sa fac sport”, a tinut sa sublinieze fostul premier.

Stie ca inchisoarea nu-si va sterge niciodata amprenta din viata sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Adrian Nastase, a doua viata in libertate