Antena Meniu Search
x

Polițistul doborât de pe motocicletă, la Buzău: ”Niciun moment nu a dat de înțeles că va face așa ceva” (Video)

Polițistul doborât de pe motocicletă la Buzău, de o șoferiță de 32 de ani,  a declarat pentru Observator că este bine și că în niciun caz nu anticipa că tânăra va trage de volan și îl va proiecta pe contrasens.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 20.08.2020, 16:58

Polițistul doborât de pe motocicletă, la Buzău: ”Niciun moment nu a dat de înțeles că va face așa ceva” (Video) Vezi și
  • Polițistul Adrian Popa a fost aruncat pe asfalt cativa metri și doar norocul a făcut ca el să scape cu viață.
  • Polițistul de 29 de ani de ani, venit la Buzau prin transfer de la Brigada Rutiera a Capitalei, a fost coleg cu Bogdan Gigină.

Agentul principal Adrian Popa a fost lovit de autoturismul pe care-l urmărea, pe motocicletă, pentru că nu a oprit la semnalele acestuia. La volan se afla Anda Vlădescu, o tânără de 35 de ani care venise în Buzău în vizită la o rudă.

Când a văzut că agentul o prinde din urmă, a intrat cu maşina în motocicleta polițistului care a ricoşat într-un taxi şi a explodat.

Polițistul a fost aruncat pe asfalt cativa metri și doar norocul a făcut ca el să scape cu viață.

Politistul de 29 de ani de ani, venit la Buzau prin transfer de la Brigada Rutiera a Capitalei, fost coleg cu Bogdan Gigina, observase defectiuni la sistemul de iluminare al mașinii. 

Reacția polițistului este lăudată și de sindicaliștii din Poliție.

”Adrian nu se pierde cu firea, îndepărtează curioşii din jurul focului şi îşi anunţă colegii despre caracteristicile autoturismului. La scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia este identificată într-o benzinărie, unde probabil se ascundea”, scrie Europol, într-o postare pe Facebook.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Polițistul doborât de pe motocicletă, la Buzău: ”Niciun moment nu a dat de înțeles că va face așa ceva” (Video)