Antena Meniu Search
x

Video Agenţii unei firme de pază au prins la furat un bărbat căutat de doi ani pentru că a evadat din Penitenciarul Arad

Un bărbat, evadat în urmă cu doi ani din închisoare, a fost prins chiar când încerca să jefuiască o firmă din Capitală. Nu l-au găsit poliţiştii, ci agenţii de pază ai companiei. Individul se va întoarce după gratii şi va ispăşi toate pedepsele fără să poată cere eliberare condiţionată.

de Bogdan Ocnaru

la 09.03.2021, 20:10

Vezi și
  • Bărbatul prins la furat avea de executat o pedeapsă de patru ani şi jumătate de închisoare.
  • Bărbatul prins la furat era căutat şi de autorităţile din Bulgaria, pentru infracţiuni comise în ţara respectivă.

În toiul nopţii, un bărbat necunoscut dă o spargere la o firmă din Sectorul 4. În timp ce cotrobăie prin câteva birouri, se declanşează alarma clădirii. Imediat ajung acolo agenţii unei firme de pază. Hoţul înceracă să scape. Iese din clădire şi o ia la fugă. Escaladează o stivă de paleţi din curte, sare gardul, dar e prins de un agent de pază.

Bogdan Oprea, reprezentant firmă de pază: S-a luptat, numai că a fost dovedit din punct de vedere al forţei. Infractorii nu se predau cu flori. A fost o luptă şi, din fericire, au reuşit să îl reţină. A reuşit să fure două telefoane, 320 de lei. 

Paznicii l-au predat poliţiştilor. La Secţie, oamenii legii au avut o surpriză. Individul pe care-l aveau în faţă era unul din cei mai căutaţi infractori, evadat de la Penitenciarul Arad în urmă cu doi ani. E căutat şi în Bulgaria. 

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt DGPMB: Autorităţile judiciare bulgare au emis pe numele acestuia un mandat european de arestare pentru infracţiuni comise pe teritoriul acestei ţări. Cercetările sunt continuate de Secţia 26 Poliţie.

Bărbatul prins la furat avea de executat o condamnare de patru ani şi jumătate de închisoare

Individul avea de ispăşit la Arad o pedeapsă de patru ani şi jumătate de inchisoare pentru furt calificat. Era în regim semideschis şi avea voie să meragă la muncă. A profitat şi a fugit. De atunci nu s-a mai ştiut nimic de el, în ciuda eforturilor de a-l prinde. La momentul respectiv, judeţul a fost împânzit de forţe de ordine şi de filtre rutiere. 

Ionel Iovescu, Penitenciarul Arad: Se vor urma căile legale pentru ceea ce a făcut acum şi există posibilitatea să revină în celula de unde a plecat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Agenţii unei firme de pază au prins la furat un bărbat căutat de doi ani pentru că a evadat din Penitenciarul Arad