Antena Meniu Search
x

Video Aglomeraţie mai mare ca de sărbători pe pârtiile de la Rânca. Turiştii dornici de adrenalină au ales plimbările cu ATV-ul pe zăpadă

În ultimele zile de vacanţă mulţi copii fac lecţii ...cu plăcere. Învaţă să schieze în staţiunile unde ninsori abundente umplu pârtiile. 

de Redactia Observator

la 04.01.2024, 21:00

Vezi și

Zeci de copii au avut astăzi...lecţie deschisă pe Pârtia Băişoara, din munţii Apuseni. Primele noţiuni de schi au avut loc într-o staţiune plină cu zăpadă, unde elevii au făcut slalom printre emoţii şi reuşite.

Fetiţă: E pasiunea mea! Ne jucăm, ne dăm pe pârtie şi ne bucurăm de zăpadă!

Paul, instructor de schi: Sunt nerăbdători. Este un sport excelent şi chiar antrenează toate grupele de muşchi.

De pe margine, părinţii au privit mândri evoluţia celor mici pe schiuri. 

Mamă: Ea a cerut să vină în tabără. O să stăm patru zile aici, după care în weekend mai venim. Se distrează foarte mult şi-şi face prieteni. 

Mamă: E al doilea an, face de la patru ani. Şi se descurcă, suntem în tabără de zi. Foarte încântată. 

Bucuria zăpezii a fost împărtăşită şi la Rânca, de data aceasta de oameni în toată firea. Ninsorile abundente au făcut pârtiile şi mai bune pentru schi şi săniuş. Iar cine a vrut mai multă adrenalină, a făcut plimbări cu ATV-ul pe zăpadă. 

Turist: Foarte, foarte frumos. Vremea ţine cu noi şi sperăm să fie zăpadă mai mare. Zăpada sperăm să fie mai mare că mai avem o zi şi plecăm.

Reporter: Pentru zăpadă aţi venit?

Turist: Pentru zăpadă, normal, de unde suntem noi sunt 14 grade acum.

Turistă: N-am prins deloc zăpadă până acum, adică să ningă, acum dacă tot am văzut că ninge am zis: Hai totuşi cu Atv-urile. E fain.

Pe domeniul schiabil de la Rânca, pârtiile au fost mai aglomerate astăzi decât în zilele de sărbătoare. Până duminică noapte, ninsorile iau, însă, o pauză. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Aglomeraţie mai mare ca de sărbători pe pârtiile de la Rânca. Turiştii dornici de adrenalină au ales plimbările cu ATV-ul pe zăpadă