Antena Meniu Search
x

Doi agricultori din Mureş au propus un troc pentru părinţii care nu au cu cine să-și lase copiii cât timp sunt la serviciu

Noi vă îngrijim copiii în timpul săptămânii, dacă voi veniţi să munciţi la ferma noastră în weekend. Este trocul propus de doi agricultori din Mureş pentru părinţii care nu au cu cine să-i lase pe cei mici cât timp sunt la serviciu.

de Sorin Tanţoş

la 06.07.2020, 11:46

Vezi și
  • Cei doi soţi nu vor bani de la părinţi.
  • Cei mici au jucării şi jocuri de toate felurile.

Ferma-grădiniţă s-a transformat deja într-un spaţiu numai bun de explorat pentru copii.

Cu cinci copii ai lor, Anca şi Călin ştiu cât de uşor se pot plictisi cei mici, mai ales când vremurile cer ca aceştia să stea mai mult între patru pereţi.

Aşa că pe lângă copiii familiei, gospodăria lor aflată la 10 kilometri de Târgu Mureş este deschisă pentru orice alt copil vrea să se bucure de aer liber şi natură.

Anca, învăţătoare: E nevoie de un sat să creşti un copil şi atunci să fim noi satul pentru părinţii care vor să îşi lase copilul o oră, două trei, o zi la noi să socializeze, să înveţe despre animale, despre îngrijirea lor, despre plante, cultivat, cules.

La schimb, cei doi soţi nu vor bani de la părinţi. Ci doar mână de ajutor la fermă.

Călin, gospodar: Avem nevoie de ajutor aici, la fermă, avem o livadă destul de măricică plină de boscheţi. Singur aş curăţa-o poate în două săptămâni, dar cu ajutor, cu alţi părinţi cu copii, copiii să se joace, aici afară şi noi să încercăm aşa.

La curte, cei mici au jucării şi jocuri de toate felurile, aşadar şansele să se plictisească sunt infime.

Anca, învăţătoare: Ţine de părinţi să îi scoată din case şi natura vine în ajutor.

În viitorul apropiat, cei doi soţi speră să pună la punct diverse programe pentru cei mici, precum traseele în pădure, plimbările cu trăsura sau alte activităţi în preajma animalelor de la fermă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Doi agricultori din Mureş au propus un troc pentru părinţii care nu au cu cine să-și lase copiii cât timp sunt la serviciu