Antena Meniu Search
x

Ahiepiscopia Bucureştilor vrea să lase în stradă cinci familii de bătrâni şi copii

Ar mânca doar pâine goală, numai să aibă un acoperiş deasupra capului. Cinci familii de bătrâni şi copii sunt la un pas să rămână pe drumuri

Vezi și

Ar mânca doar pâine goală, numai să aibă un acoperiş deasupra capului. Cinci familii de bătrâni şi copii sunt la un pas să rămână pe drumuri.

Pentru că stau pe proprietatea Ahiepiscopiei Bucureştilor, ar trebui să fie evacuaţi. Au primit somaţie după somaţie. Biserica a mai amânat cu câteva zile decizia, dar mâine ar trebui să fie scoşi în stradă. Imobilul unde stau oamenii ar trebui vândut pentru ca Biserica să finanţeze alte construcţii. Aceste familii privesc la cer şi aşteaptă un ajutor divin. Stau pe terenul bisericii şi sunt la mila Domnului!

Fostul preotul paroh nu a reuşit să-i evacueze pe oameni pe cale paşnică. Doamna Maria are 76 de ani. Locul acesta i-a fost casă în ultimii 20. A îngrijit-o aşa cum a putut. Pensia de doar 700 de lei abia dacă i-a ajuns să cumpere lemne pentru iarnă. Mâine ar trebui să iasă cu tot ce are în stradă. În curtea Bisericii Bărbătescu Vechi deja s-a săpat groapa pentru fundaţie. Tot acolo este şi casa parohială, care are etaj şi multe camere.

Iar soarta oamenilor pare pecetluită. Dacă nu-i ajută nimeni, vor ajunge în stradă. La momentul actual, Parohia Bărbătescu Vechi nu dispune de spaţii adecvate pe care să le ofere drept locuinţe sociale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ahiepiscopia Bucureştilor vrea să lase în stradă cinci familii de bătrâni şi copii