Antena Meniu Search
x

Alarma falsa cu bomba, in Piatra Neamt

Operatiune contracronometru, in Piatra Neamt. O valiza suspecta, descoperita in apropierea unei benzinarii, a pus pe jar autoritatile din oras si a mobilizat mai multe echipaje speciale.

Vezi și

Piatra-Neamt, Calea Romanului, ora 18 si 45 de minute. Politisti, pompieri, pirotehnisti si angajati ai serviciului roman de informatii impanzesc strada. Un apel a anuntat dispeceratul de urgenta ca acolo ar exita o bomba.

Pe o ploaie torentiala, fortele speciale au periat fiecare centimetru patrat din apropierea benzinariei. Cu echipamentul de protectie si aparatul de detectare a explozibilor, angajatii au analizat in amanunt servieta suspecta.

Nimeni n-a avut voie sa treaca prin zona. Oamenii au privit intreaga operatiune din balcoane. Si-au amintit ca valiza zacea acolo de ore bune.

Dupa trei ore de verificari, autoritatile, dar si locatarii si angajatii benzinariei au putut rasufla usurati.

Cel mai probabil, valiza a fost aruncata la intamplare de oamenii strazii, dupa ce au cotrobait prin ea dupa haine. Anchetatorii au acum misiunea grea de a incadra juridic fapta si a vedea daca au pe cine sa traga la raspundere pentru desfasurarea de forte.

La inceputul lunii ianuarie, atentatul cu bomba la masina interlopului Bogdan Mararu a creat panica in Piatra Neamt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Alarma falsa cu bomba, in Piatra Neamt