16 turişti, blocați din cauza zăpezii pe un drum forestier, în Alba

De Redactia Observator.
Publicat: 29.02.2020, 08:48.
Actualizat: 29.02.2020, 14:55

Chiar dacă mai e doar o zi până la primăvara calendaristică, iarna nu se lasă dusă, iar oamenii au întâmpinat dificultăţi din cauza zăpezii, seara trecută, după ce s-au abătut de la traseul iniţial şi au intrat pe un drum forestier. Aceştia au apelat la 112, iar un echipaj de jandarmi şi 3 salvamontişti au venit în ajutorul lor. Turiştii au ajuns în siguranţă până la destinaţie.

Chiar dacă mai e doar o zi până la primăvara calendaristică, iarna nu se lasă dusă, iar oamenii au întâmpinat dificultăţi din cauza zăpezii, seara trecută, după ce s-au abătut de la traseul iniţial şi au intrat pe un drum forestier.

În Alba, 16 turişti cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani au rămas blocaţi cu maşinile, seara trecută, după ce s-au abătut de la traseul iniţial şi au intrat pe un drum forestier. Aceştia au apelat la 112, iar un echipaj de jandarmi şi 3 salvamontişti au venit în ajutorul lor. Turiştii au ajuns în siguranţă până la destinaţie.

Iar în Caraş Severin ninsoarea abundentă a făcut ca mai multe maşini să intre în şanţ. Autovehiculele au alunecat ca săniile pe carosabilul îngheţat, care ar fi trebuit să fie deszăpezit de autorităţi. Au ajuns înapoi pe şosea, abia după ce un camion le-a tractat.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.