Antena Meniu Search
x

16 turişti, blocați din cauza zăpezii pe un drum forestier, în Alba

Chiar dacă mai e doar o zi până la primăvara calendaristică, iarna nu se lasă dusă, iar oamenii au întâmpinat dificultăţi din cauza zăpezii, seara trecută, după ce s-au abătut de la traseul iniţial şi au intrat pe un drum forestier. Aceştia au apelat la 112, iar un echipaj de jandarmi şi 3 salvamontişti au venit în ajutorul lor. Turiştii au ajuns în siguranţă până la destinaţie.

de Redactia Observator

la 29.02.2020, 14:55

Vezi și

Chiar dacă mai e doar o zi până la primăvara calendaristică, iarna nu se lasă dusă, iar oamenii au întâmpinat dificultăţi din cauza zăpezii, seara trecută, după ce s-au abătut de la traseul iniţial şi au intrat pe un drum forestier.

În Alba, 16 turişti cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani au rămas blocaţi cu maşinile, seara trecută, după ce s-au abătut de la traseul iniţial şi au intrat pe un drum forestier. Aceştia au apelat la 112, iar un echipaj de jandarmi şi 3 salvamontişti au venit în ajutorul lor. Turiştii au ajuns în siguranţă până la destinaţie.

Iar în Caraş Severin ninsoarea abundentă a făcut ca mai multe maşini să intre în şanţ. Autovehiculele au alunecat ca săniile pe carosabilul îngheţat, care ar fi trebuit să fie deszăpezit de autorităţi. Au ajuns înapoi pe şosea, abia după ce un camion le-a tractat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » 16 turişti, blocați din cauza zăpezii pe un drum forestier, în Alba