Antena Meniu Search
x

Albirea bio a dinţilor este cea mai nouă armă pentru un zâmbet perfect

Bicarbonatul de sodiu, aloe vera şi sâmburii de struguri pot transforma complet dantura, spun specialiştii. Procedura nu se face la stomatolog, ci într-un salon de înfrumuseţare. Tratamentul promite dinţi cu până la 8 tonuri mai albi.

Vezi și

Bicarbonatul de sodiu, aloe vera şi sâmburii de struguri pot transforma complet dantura, spun specialiştii. Procedura nu se face la stomatolog, ci într-un salon de înfrumuseţare. Tratamentul promite dinţi cu până la 8 tonuri mai albi.

O dantură de un alb imaculat e ceea ce își doresc cei mai mulți oameni care pășesc în cabinetul stomatologic.

-Este căutată şi este căutată în egală măsură atât de femei cât şi de bărbaţi. 

Sunt și mulți români care încearcă asta și acasă, folosind kituri pe care le găsesc în farmacii. Totuși, medicii trag un semnal de alarmă. 

Pe acelaşi subiect

-Este mult mai bine să se apeleze la o procedură făcută în cabinetul stomatologic, pentru că se face albire numai pe faţa dintelui, în exteriror, nu pe tot dintele, aşa cum se face în cazul gutierelor. 

După tratament, pacienții pot resimți un uşor disconfort în zona dinţilor. Pentru cei care se tem de durere, a apărut albirea dentară bio. Nu se face la stomatolog, ci într-un salon de înfrumuseţare. 

-Gelul minune are la bază bicarbonat de sodiu şi ingredientele active care îmbunătăţesc efectele : aloe, sâmburi de struguri şi mentol. Nu creează sensibilităţi, acele sensibilităţi care ne sunt date la cald, la rece .

Carmen şi-a dorit dintotdeauna un zâmbet strălucitor. Aşa că a ales să îşi facă albire dentară bio. 

-În primul rând am vrut să îmi fac un cadou că tot se apropie 8 martie. Ca şi cost este mult mai avantajos şi având în vedere că mi-e cam frică de dentist nu am vrut să apelez la o procedură clasică. 

Preţul unei astfel de tratament ajunge la 800 de lei. Procedura presupune 3 şedinţe, a câte 20 de minute fiecare. 

Albirea nu este indicată femeilor însărcinate sau celor care alăptează şi nici copiilor sub 14 ani. Pe timpul tratamentului, pacienţii trebuie să evite consumul de băuturi reci sau fierbinţi, citricele şi fumatul. O albire dentară are efect timp de 2 sau 3 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Albirea bio a dinţilor este cea mai nouă armă pentru un zâmbet perfect